3 overvejelser inden du vælger Contract Management-uddannelse

· · · · · · · · | Artikler

Der er flere udbydere af uddannelse i Contract Management. Her er tre vigtige spørgsmål, som afgør, hvilken udbyder du bør vælge.

Skal du bruge Contract Management i din egen hverdag?

Én type uddannelse giver et stærkt teoretisk fundament, hvor det er principper og paragraffer, der er i centrum. Der er et fast pensum, som du måske bliver eksamineret i til sidst. Det kan være godt, hvis du skal rådgive andre om Contract Management.

 

Du kan også vælge en uddannelse, hvor din egen virkelighed bliver en vigtig del af forløbet. Hvor du forbereder egne problemstillinger, som du skal forholde dig til i undervisningen.

 

På den måde får du et praktisk perspektiv, som relaterer teorien til din egen hverdag – og du får konkrete løsninger på dine egne udfordringer med hjem.

 

Hos Solusi beder vi deltagerne tage cases med fra deres egen hverdag, og vi diskuterer de forskellige problemstillinger i grupper og sætter teorien i perspektiv gennem de andres problemstillinger.

 

Vi tror på, at indlæring er mest effektivt, når det relaterer til genkendelige, dagligdags forhold.

 

Flere uddannelser tilbyder certificering i Contract Management. Hos Solusi certificerer vi efter samme standarder som bl.a. IACCM benytter, og som er meget praktisk orienterede.

 

Ønsker du at dele erfaringer med andre?

Hvis fokus er på den rene teori, er det underordnet, hvem du tager uddannelsen sammen med. Generalister kan jo bruges overalt, fordi udgangspunktet er principper, ikke praktisk hverdag.

 

Du kan også vælge en uddannelse, hvor du er sikker på at møde ligesindede, som du kan dele erfaringer med og danne netværk med efterfølgende.

 

Hos Solusi tilbyder vi at vores deltagere bliver en del af et erfa-netværk, hvor der er vidensdeling og opdatering på nye problemstillinger og løsninger. Det kan vi gøre, fordi vi kører mange uddannelsesforløb hvert år.

Er vi klar til at implementere CM, eller er jeg ved at afklare, om det er noget vi skal?

Måske har du hørt om gevinsterne ved effektiv kontrakthåndtering og vil gerne spare adskillige procent på kontraktbudgettet.

 

En grunduddannelse klæder ledere på til at beslutte om, hvordan, hvornår og hvorfor, organisationen skal indføre Contract Management.

 

Både offentlige og private erhvervsledere har gavn af indsigt i hvilke processer, man skal igennem for at indføre Contract Management i organisationen.

 

Solusi gør teorien håndgribelig ved at tage udgangspunkt i deltagernes egen organisation. På den måde kan man både beslutte og handle umiddelbart efter uddannelsen.

 

Start med en uddannelse der giver et solidt fundament, derefter kan man tage opdateringskurser eller mere avancerede uddannelser.

Ring og få vejledning

Ring til Kim Bruhn-Rasmussen eller Viggo Spenner på 70 22 66 44 og fortæl, hvordan din organisation styrer kontrakter i dag. Så giver de et kvalificeret bud på, hvilken uddannelse der passer til dit behov.