Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Certificeringen Contract Management

1. december 2014 - 2. december 2014

Kr.9500
Certificeringen i Contract Management er overbygningen der kan gennemføres når kurset Grundlæggende Contract Management er gennemført. Dermed er der tale om en komplet uddannelse i Contract Management er gennemført.

Formålet med certificeringen er at kunne beherske Contract Management disciplinen, begreberne og rammerne. Herunder at kunne gennemføre implementeringen af Contract Management i organisationen, kunne styre og lede processen og efterfølgende kunne påtage sig rollen som Contract Manager.

I kurset fokuseres der på de internationale erfaringer som Contract Management har skabt primært i de engelsk talende lande, og hvor der ses på effektiviserings tiltag med besparelsespotentialer – gennemsnitligt 1½-2½% spændende op til 9% p.a., hvilke forhindringer der typisk skal overvindes, hvilke uoverensstemmelser der kan opstå med modparten samt hyppige årsager der forhindrer genforhandling.

Der gennemgås de forskellige strategier som Contract Management dels skal respektere i den eksisterende organisation, men også hvilke strategier der kan udvikles og bindes sammen i Contract Management, eksempelvis leverandør- og kontraktstrategier.

Styringsmæssige tiltag i form af KPI’er og en uddybende gennemgang af hvorledes virksomheden får etableret et målmæssigt udgangspunkt for at vurdere udviklingstrin, og hvorledes dette struktureres og opdeles, gennemgås

Proactive contracting begrebet introduceres og vi gennemgår de tre faser en kontrakt gennemløber, fra før den indgås, når den er underskrevet og skal iværksættes, og den efterfølgende monitorering og performance målinger der kan udarbejdes.

Det to-dages certificeringskursus afsluttes med en 45 minutters prøve med 25 skriftlige spørgsmål, hvoraf de 18 skal besvares korrekt for at opnå certificering.

Undervisning: 14 Lektioner

Certificeringen afsluttes med en samlet prøve.

Tilmelding her

Detaljer

Start:
1. december 2014
Slut:
2. december 2014
Pris:
Kr.9500
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Solusi
Telefon:
70 22 66 44
E-mail:
kontakt@solusi.dk

Sted

København
København, + Google Maps