Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Contract Management – Best Practice – Grundlæggende uddannelse

23. februar 2015 - 24. februar 2015

Kr.8500

Uddannelse i Grundlæggende Contact Management henvender sig til kursisten, som skal i gang med at arbejde med Contract Management, og som ønsker en indsigt og forståelse for de bagvedliggende principper for Contract Management konceptet.

Der besvares hv-spørgsmål omkring hvilke betragtninger og handlinger der skal udføres for at opstarte Contract Management og hvordan man praktisk kommer igang.

Contract Management baserer sig på Best Practice metoder, og undervisningen sigter mod at præsentere de beslutninger og den forståelse for processen, som er nødvendig for implementering i egene organisation.

Igennem cases får kursisterne praktisk mulighed for at afprøve om det underviste også kan omsættes til egne ord og begrundelser for løsninger.

Gennemgangen behandler også Contract Managerens ansvar og rolle i organisationen, samspillet med forretningen og de snitflader der skal afklares.

Med anvendelse af Solusis proceshjul, gennemgås de enkelte trin fra overvejelser til organisering, plan for implementering hvilket sikrer der trin for trin fokuseres på de handlingskæder der binder de enkelte delhandlinger sammen til det endelige mål.

Forløbet gennemgås udfra betragtningen om at Contract Management i startfasen, er at opfatte som en projekt, og der gennemgås de aspekter omkring Business Case udarbejdelse, interessenter, præstationsmål, etc. som også kendes fra projektforløb.

Når Contract Management er færdigt på projektstadie overleveres det til drift, og her adresseres de efterfølgende handlinger der skal fokuseres på

I undervisningen anvendes der også analyser og undersøgelser fra internationale institutioner og foreninger, der underbygger Contract Managements potentiale og udviklingsmuligheder.

Afslutningsvis ses der på de fremadrettede muligheder, omkringstyring og måling, bl.a. KPI’er og Modenhedsanalyse, som uddybes i overbygningen til dette kursus: Certificering i Contract Management.


Detaljer

Start:
23. februar 2015
Slut:
24. februar 2015
Pris:
Kr.8500
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Solusi
Telefon:
70 22 66 44
E-mail:
kontakt@solusi.dk

Sted

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
København S, 2300
+ Google Maps