Få specialisthjælp til at styre dine it- og telekontrakter

· · · · | Ikke kategoriseret

Få specialisthjælp til at styre dine it- og telekontrakter

Nu er det blevet endnu nemmere for dig at holde styr på dine it- og telekontrakter.

 

Hos Solusi har vi nemlig føjet endnu en dygtig samarbejdspartner til listen over specialister, der står klar til at støtte op om dit arbejde med contract management i organisationen.

 

Fra i dag kan du trække på ekspertisen hos det erfarne rådgivningshus Salamon&Company, der har specialiseret sig i it- og telekontrakthåndtering i offentlige og private virksomheder – fra behovsafklaring til implementering og drift.

 

Hvad betyder det for dig?

For dig, der har valgt ELO-platformen til kontraktstyring, betyder det nye samarbejde med Salamon&Company, at du nemt kan få hjælp til:

 

  • At forankre jeres it contract management-løsning solidt i organisationen
  • At styre virksomhedens it- og telekontrakter sikkert gennem hele deres løbetid.

 

Uanset om du selv står for kontraktstyringen med ELO-platformen, eller du vælger at outsource contract management-arbejdet, kan du altså læne dig sikkert op ad Salamon&Company.

 

Ansvarlig for Salamon&Company CMaaS er IT Contract Manager og partner Michael Gadgaard:

 

”IT Contract Management handler i høj grad om at være på forkant med organisationens og omverdenens udvikling. Det er derfor en tværfaglig disciplin, som involverer en lang række fagpersoner og forskellige lag på tværs af organisationen. Det bliver ofte undervurderet, hvor meget koordinering og sparring mellem interessenter det kræver at skabe de bedste rammer for it-driften,” siger han.

 

Kom godt i gang med at gøre det selv

Skab sikker forankring, og få mere ud af din CM-løsning

Når din ELO contract management-løsning er solidt forankret hos både ledelse og brugere i organisationen, kan medarbejderne løse deres opgaver nemmere og bedre, og virksomheden får mest muligt for pengene.

Men it-kontraktstyring er kompleks, og der er mange faktorer at holde styr på i processen.

 

Salamon&Company har samlet en række specialister inden for forskellige fagområder, der rådgiver om it- og telekontraktstyring og fører organisationen sikkert igennem implementeringsprocessen.

 

Uddelegér hele CM-opgaven

Læg it-kontraktstyringen i trygge hænder, og frigiv tid til andre opgaver

Har du ikke selv mandskabet, tiden eller den nødvendige viden til at arbejde struktureret med styringen af dine it- og telekontrakter, kan du trygt overlade hele processen til Salamon&Company.

 

Salamon&Company tilbyder i samarbejde med Solusi Contract Management as a Service (CMaaS). Her varetager contract management-specialister de daglige opgaver med dine it- og telekontrakter gennem ELO-platformens Contract Management- og Vendor Management-moduler til en fast, månedspris uden binding.

 

De kan blandt andet hjælpe med at rådgive om, vurdere, genforhandle og overvåge dine it- og telekontrakter, så du undgår at spilde penge på forkert kontrakthåndtering.

 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder med ELO og Contract Management as a Service.

 

Kim Bruhn-Rasmussen

CEO og partner, Solusi

Tlf.: 22 11 66 00

Mail: kbr@solusi.dk

 

Jens Almdal

COO og partner, Solusi

Tlf.: 53 81 09 36

Mail: ja@solusi.dk

 

Michael Gadgaard

IT Contract Manager og partner, Salamon&Company

Tlf.: 53 54 53 34

Mail: michael@salamon.dk