Hjælp til tilbud på IT-udbud

Solusi hjælper private virksomheder med at give tilbud på IT-udbud.

Vi har lang erfaring fra begge sider af udbudsprocessen, og vi hjælper vores kunder til at afgive tilbud, så det får de bedste muligheder for at vinde udbuddet.

 

Skal I give tilbud på et IT-udbud?

 

Har I brug for ekstra øjne og hænder – eller måske slippe håndtering af udbuddet helt?

 

Solusi kan hjælpe jer med at gennemføre og kvalitetssikre jeres tilbud.

 

Vi kan fungere som projektleder på hele budprocessen. Vi har desuden tæt samarbejde med certificerede IT-advokater med speciale i udbud, som vi trækker på, når behovet opstår.

 

Vi tænker både økonomi, jura og IT, og har lang erfaring med både udbud og implementering af kontrakter fra begge sider af skrivebordet. Vores speciale er udbud indenfor IT, så vi har lavet mange K01, K02 – og nu K03.

 

Skal I byde på et udbud?

Vi sikrer at alle kriterier er opfyldt, og at formalia er overholdt, så jeres tilbud placerer sig stærkest muligt overfor udbudsgiver.

 

Spar tid på udbudskriterier

Er virksomheden kvalificeret til at byde på udbuddet? Solusi sikrer, at virksomheden lever op til alle kriterier i udbudsmaterialet, inden vi går i gang med tilbuddet, så I ikke spilder tiden.s

 

I spørgsmål-svar-runden sørger vi for at stille de rigtige spørgsmål og bruge de svar, der kommer fra udbudsgiveren. Alle svar på spørgsmål kommer ud til alle tilbudsgivere, så vi modtager ofte vigtig information i den proces.

 


Hvis I er SKI-leverandør og dermed prækvalificeret, tager processen kortere tid, men kræver stadig en grundig og detaljeorienteret indsats for at nå helt i mål.

 

Layout og korrekt opsætning af tilbuddet er en del af vores leverance, ligesom vi sørger for at alle bilag er på plads og korrekt udfyldt.

Projektplan

Uanset om udbudsprocessen tager et par måneder eller flere år, så kan Solusi hjælpe hele vejen. Vi samarbejder med alle relevante fagfolk både i og udenfor jeres organisation og sikrer, at teknik og krav spiller sammen.

 

Vi bliver typisk en tæt del af vores kundes organisation i projektperioden.

 

Gevinster når projektet går i drift

Når projektet går fra udbud over kontraktforhandling til drift, kan I opnå store gevinster ved at have stærkt fokus på disciplinerne i Contract Management under idriftsættelsen. Læs mere om Contract Management her.

 

Habilitet

Når vi én gang er involveret i et udbud, arbejder vi ikke med flere kunder på det samme udbud. Det gælder samlet for både udbudsgiver og tilbudsgiver.

 

Referencer

Vi har hjulpet en lang række danske myndigheder og virksomheder med at håndtere udbud. Kontakt os for en reference, der matcher jeres projekt.

 

Kontakt

Skriv mail til Kim eller Viggo

Eller ring til os på 70 22 66 44 og få en dato i kalenderen med det samme.