Ingen IT-dummebøder, tak… !

· · · · | Artikler

Hvem ærger sig ikke over at betale dyre og unødvendige evigt on-going leasing- og serviceaftaler, der bare aldrig blev opsagt – især på printere, der for længst er taget ud af drift? IT- dummebøder? Eller bare at skulle bruge uanede mængder tid på at lede efter en gammel kontrakt?

 

I forsøg på at imødegå de forskellige krav og standarder, kan virksomhederne nemt drukne i løsninger, muligheder og aktiviteter. Mange virksomheder har simpelthen for travlt med brandslukninger eller andre aktiviteter og mangler dermed tiden til at få lavet dokumentation over det interne IT-system. Det kan blive en overskuelig og tidskrævende ressourceafsættelse for kortere eller længere tid – afhængig af hvor slemt det står til.

 

Det gyldne overblik er blandt andet nødvendigt i forhold til at sikre, at forskellige sikkerhedskrav fra lovgivning og samarbejdspartnere overholdes. Det er også af afgørende betydning for organisationens evne til at opdage og reagere proaktivt.

 

Lad Solusi hjælpe. Vi kan tilbyde kontrakthåndtering i alle dens faser, outsourcing, Contract Lifecycle Management løsninger (CLM), uddannelse, hjælp til offentlige udbud, kort sagt; konsulentbistand i det omfang, det måtte ønskes.

 

Ring for en uforpligtende snak på 70 22 66 44.