Modul 1: Leverandør- og relationsstyring

Kurset afholdes sammen med en iværksætter, der har udpræget praktisk viden omkring at optimere relationer. Martin B. Lauritsen er blandt andet stifter af KALTO og PACE 

 

Når vores kontrakter løber i længere perioder, udvikles relationer i kontraktforholdet. I modul 1 får du indblik i hvordan du anvender Contract Management til at styre og optimere dine leverandørrelationer. Kurset giver dig gode praktiske råd til at identificere typiske relationer i kontrakter og i håndgribelige værktøjer til at styre og optimere relationerne i dine kontrakter. Kurset giver indsigt i juridiske, økonomiske, styringsmæssige og udviklingsmæssige aspekter ved leverandør- og relationsstyring.

 

Optimér dine relationer

Din virksomhed identificeres ikke kun med dine medarbejdere – flere relationer og underleverandører er mindst lige så vigtige for, hvordan man ser på din virksomhed. Mange forsømmer dog at arbejde effektiv med styring og relationsopbygning. I dette kursus er der fokus på, hvordan man kan arbejde med at optimere sine relationer gennem Contract Management. Kurset giver indblik i, hvordan man arbejder med objektive og klare krav til håndtering af sine leverandører, f.eks. supplier code of conducts. Desuden har kurset en række eksempler på praktisk håndtering af leverandørstyring i kontrakter.

Udbytte

Efter kurset vil du bl.a. være i stand til at

 

  • Opnå indsigt i hvad der driver relationsopbygning, og hvordan det udnyttes i en moderne netværksbaseret virkelighed
  • Kunne segmentere dine leverandører eller kunder i forhold til roller og relationer
  • Arbejde med at flytte dine relationer i en for dig mere fordelagtig retning, f.eks. gennem multi-vendor set-ups
  • Optimere dine relationer

  • Opbygge juridiske metoder og kpi’e, der understøtter intelligent leverandørstyring

 

Deltagerprofil

Chefer, mellemledere og specialister i private virksomheder med arbejdsfelt inden for jura, økonomi, indkøb m.v., der har en basis viden om Contract Management og ønsker at blive klogere på de ledelses-, økonomiske- og juridiske discipliner, der er en af grundpillerne i Contract Management.

 

Prisen er 4.500,- kr. pr. deltager

Alle priser er excl. moms