Modul 7: Implementering og IT-understøttelse af Contract Management

Kurset afholdes i samarbejde med Viggo Spenner 

Erfaringen viser at implementering af Contract Management hurtigt giver konkrete resultater i form af lavere priser og besparelser. De helt store gevinster forudsætter dog en større forankring af Contract Management i hele forretningen.

 

Realiser gevinsten ved Contract Management

Contract Management skal typisk indfases i en organisation i små doser. Erfaringen fra en række danske myndigheder og virksomheder viser, at Contract Management kun langsomt forankres i forretningen. Der skal hele tiden vises ”små sejre” for at sikre succesen og dermed realisere gevinsten. Contract Management er en faglig disciplin, og det er en fejl at tro, at Contract Management kan realiseres gennem indkøb af et IT-system alene. Der findes dog en række IT-systemer på markedet, der kan understøtte Contract Management, og erfaringen viser, at en implementering gennem Excel alene hurtigt giver problemer med at bevare overblikket i større organisationer.

 

Udbytte

  • Viden om teoretiske og praktiske værktøjer til implementering af Contract Management

  • Traditionelle overvejelser om organisatorisk forankring af Contract Management gennemgås

  • Gennemgang af typiske organisatoriske hindringer for indførelse af Contract Management

  • Gennem case og undervisning udarbejdes praktiske implementeringsplaner

  • Opsætning af typiske mål og delmål for indførelse af Contract Management

  • Fordele og ulemper ved de forskellige IT-systemer på markedet for kontraktstyring

 

Deltagerprofil

Chefer, mellemledere og specialister i private virksomheder med arbejdsfelt inden for jura, økonomi, indkøb m.v., der har en basis viden om Contract Management og ønsker at blive klogere på de ledelses-, økonomiske- og juridiske discipliner, der er en af grundpillerne i Contract Management.

 

Prisen er 4.500,- kr. pr. deltager

Alle priser er excl. moms