Solusi CLM Basic

Mere end 25 års erfaring med kontraktsstyring samlet i ét system

Solusi CLM Basic er med til at sikre en effektiv kontraktsstyring for vores kunder.

 

Solusi CLM Basic er udviklet af Solusi ApS. Vi har gennem de sidste 25 år opbygget en indgående erfaring med Contract Management i praksis. Den viden har vi brugt til at skabe et system, der skaber overblik over kontrakters indhold. Solusi ApS er en af Danmarks førende leverandør i Contract Lifecycle Management systemer (CLM).

 

 

Hør hvordan du kan strømline din kontraktsstyring: 70 22 66 44

 

 

Effektiv kontraktsstyring frigiver tid og skaber gode relationer

Med Solusi CLM Basic sikrer du, at der bliver fulgt op på dine kontrakter. Det er din platform til effektiv kontraktsstyring.

 

Solusi CLM Basic skaber overblik over din forretning, sparer tid for dine medarbejdere og frigør ressourcer til andet arbejde.

 

 

        • Er du ordregiver, så får du et klart overblik over, hvad dine leverandører skal levere, hvornår leverancen forfalder, og hvilke ting, du selv skal                         holde øje med for at sikre leverancen
       • Er du leverandør, så får du et overblik over, hvornår dine leverancer forfalder og hvilke krav fra kundens side, du skal leve op til

 

 

Krav til leverancer, aftalte KPI’er, frister, faktureringer, optioner og fornyelser m.v. ligger overskueligt og lettilgængeligt i Solusi CLM Basic. Systemet gemmer bl.a. de vigtige tidsfrister, faktureringer og kontaktoplysninger og sikrer opfølgning på dine forpligtelser.

 

Få et personligt tilbud

 

Systemet minder dig om de vigtige milepæle, og du kan til enhver tid trække rapporter, som giver dig overblik over flere kontrakter eller leverandører på samme tid.

Med Solusi CLM Basic får du sikkerhed for at levere til rette tid – både som leverandør og som kunde.

 

Du kan bygge ovenpå med Solusi CLM moduler, som styrker din forretning: Modulerne er dine genveje til bedre kvalitet, lovtjek og log-in m.v.

 

Solusi Company Control holder øje med CVR/VAT-nr. for dig
Læs mere
Styrk samarbejdet med dine leverandører med Solusi Vendor Manager
Læs mere     

Opbyg mange kontrakter på en let måde med Solusi Contract Builder
Læs mere                                                                       
Styr dine enheder med Solusi Unit Control
Læs mere        
Få let adgang til CLM modulerne gennem Solusi Single Sign-On
Læs mere

 

Få et personligt tilbud

 

Print som PDF