Solusi Company Control

Solusi Company Control tjekker dine leverandørers CVR- og moms-nr.

Med Solusi Company Control går du ikke galt i byen, når du skal betale dine regninger, overføre moms til leverandører eller udbetaler VAT til en europæisk leverandør.

 

 

 

Det er dit ansvar at kontrollere, om din leverandør har et gyldigt CVR-nummer og er registreret med CVR- og momsnummer eller VAT. Kravene til omfanget af kontrol varierer, alt efter om det er en fast eller ny leverandør, du skal overføre betaling til. Dine arbejdsprocesser skal tilpasses disse krav.

 

Solusi Company Control løser det for dig og får det gjort. Modulet hjælper dig med at overholde dine betalingsforpligtelser ved at tjekke én gang i døgnet om kravene til leverandørens registrering er i orden.

 

Solusi Company Control supplerer det grundlæggende kontraktsstyringssystem, Solusi CLM Basic.

 

Hør hvordan du kan strømline din kontraktsstyring: 70 22 66 44

 

Solusi Company Control Smart Value

Solusi Company Control er din automatiske overvågning af CVR-, moms- og VAT-numre. Den sørger for, at du automatisk og dagligt får tjekket og valideret dine leverandører og kreditorer.

 

Solusi Company Control holder ikke kun øje. Du får også besked, hvis der sker ændringer i en leverandørs status.

 

Solusi Company Control sørger for, at du følger loven og slipper for unødvendige bøder. Modulet holder øje med, om leverandøren har skiftet CVR-nummer, om leverandørens momsnummer stadig er aktivt eller firmaet er under rekonstruktion eller konkurs.

 

Solusi Company Control tjekker også om en europæisk leverandørs VAT-nummer er korrekt og stadig gældende ud fra de tilgængelige oplysninger i EU’s momsregister, VIES.

 

Solusi Company Control følger med i tingene på den måde, du foretrækker. Du får løbende og automatisk besked om de relevante ændringer hos leverandørerne, som også bliver gemt automatisk. På den måde er du sikker på, at din organisation altid kan dokumentere overfor SKAT, at I følger loven.

 

Få et personligt tilbud

 

Print som PDF

 

                                                                                                                      Solusi Company Control holder øje med CVR/VAT/Moms-nr. for dig