Solusi Contract Builder

Solusi Contract Builder skaber tryghed

 

Alle, som sidder med mange ensartede kontrakter, kender til at gå sur i detaljerne. Med vores automatiseringssoftware, Solusi Contract Builder, minimerer du risikoen for menneskelige fejl og skaber overblik og sikkerhed for at få data placeret de rigtige steder i kontrakten.

 

Har du store mængder af standardkontrakter, så er Solusi ContractBuilder værktøjet for dig. Med Solusi Contract Builder kan du bygge dine kontrakter op, præcis som du gerne vil have det.

 

Solusi Contract Builder supplerer det grundlæggende kontraktsstyringssystem, Solusi CLM Basic.

 

Hør hvordan du kan strømline din kontraktsstyring: 70 22 66 44

 

Solusi Contract Builder Smart Value

 

Solusi Contract Builder er det perfekte værktøj til at indgå store mængder ensartede kontrakter med vidt forskellige parter. Brug for eksempel Contract Builder til at indgå aftaler med dine medarbejdere, eksterne konsulenter eller i andre t

ilfælde, hvor du indgår kontrakter med leverandører af samme ydelse.

 

Solusi Contract Builders dynamiske værktøj fører dine oplysninger over i standardkontrakter. Undervejs får du fremvist, hvordan den færdige kontrakt vil se ud. Du kan også få et overordnet overblik over de færdige kontrakter.

 

Solusi Contract Builder er designet til dine arbejdsprocesser. Al din interne kommunikation og kvalitetssikring af kontrakterne ligger samlet i modulet. De færdige kontrakter bliver automatisk registreret og gemt i det grundlæggende kontraktsstyringssystem, Solusi CLM Basic, så du nemt kan følge op.

 

Solusi Contract Builder sparer tid og skaber overblik. Modulet præsenterer en samlet oversigt over data på tværs af kontrakterne, så du kan hurtigt og nemt kan se, om de rigtige oplysninger kommer med og overskue, hvordan alle de færdige kontrakter ser ud.

 

Solusi Contract Builder sparer tid skaber overblik over kontrakternes betingelser og sparer tid på gennemlæsning af kontrakterne.

 

Få et personligt tilbud

 

Print som PDF

 

                                                                                    Opbyg mange kontrakter på en let måde med Solusi Contract Builder