Solusi Unit Control

Solusi Unit Control skaber overblik

Vil du gerne holde et vågent øje med alle dine enheder og på den måde, du selv gerne vil? Så er Solusi Unit Control lige noget for dig.

 

Modulet gør dig i stand til at holde overblikket over alle valgte enheder, f.eks. forbrugte timer, de licenser, du har købt, hvor mange servere, du har kørende.

 

Kun din fantasi og din forretning sætter grænsen.

 

Solusi Contract Builder supplerer det grundlæggende kontraktsstyringssystem,Solusi CLM Basic.

 

Hør hvordan du kan strømline din kontraktsstyring: 70 22 66 44

 

Solusi Unit Control Smart Value

Solusi Unit Control er det perfekte værktøj til dig som er ordregiver og kunde. Med Solusi Unit Control styrer du selv i hvilket tempo, du f.eks. trækker på timer i en kontrakt eller en leverandør omvendt ønsker at levere noget til dig.

 

Solusi Unit Control giver dig besked, inden der bliver leveret under en kontrakt, så du har mulighed for at sige ja eller nej til leverancen.

 

Solusi Unit Control bringer dig på forkant med leverancen ved at give dig et løbende overblik i takt med, at der bliver trukket på enhederne i kontrakten. Du vil altid være på forkant med situationen.

 

Solusi Unit Control sørger for, at du proaktivt bestemmer tempo for, hvornår der skal trækkes på de enheder og ydelser, der hører under kontrakten. Du kan følge med i afskrivninger under en kontrakt eller opskrivning af ydelser under en rammekontrakt.

 

Solusi Unit Control er dedikeret til at styre dine enheder i tæt samarbejde med dem, der håndterer dem for dig. Det betyder, at du altid kun bliver faktureret for det forbrug, du reelt har haft.

 

Solusi Unit Control advarer dig om, når det er tid at overveje dit forbrug af timer hos en leverandør eller en leverandør trækker på en rammeaftale. Du får tid til at handle og bestemmer selv, i hvor god tid du skal have besked.

 

Solusi Unit Control er din garanti for, at du kun betaler for den ydelse, du reelt har modtaget og for at du løbende kan følge med i udviklingen af en kontrakts livscyklus. Dit forbrug og leverandørens bekræftelse på forbruget bliver kædet sammen, så du løbende kan følge med i udviklingen.

 

Solusi Unit Control giver dine projektledere og controllere mulighed for at kvalitetstjekke jeres fakturaer på en nem måde og sikre, at I kun betaler for det, I har modtaget.

 

Få et personligt tilbud

 

Print som PDF

 

                                                                                                                                          Styr dine enheder med Solusi Unit Control