SOLUSI UDBUD

At styre et udbud skal være nemt og overskueligt

Udbud, indkøb og efterfølgende kontraktstyring hænger sammen. Det gælder desværre ikke altid, når vi taler systemunderstøttelse.

 

Solusi UDBUD udmærker sig ved, at man nemt kan oprette og forberede sit ud- bud. Det er muligt at oprette et team med et ubegrænset antal personer, som kan samarbejde omkring udbudsmaterialet. Systemet muliggør, at alle krav til offentlige udbud omkring samtidighed og gennemsigtighed overholdes. For at sikre sig mod, at ufærdige dokumenter offentlig- gøres ved en fejl, er der i Launch indbygget en innovativ mekanisme, som sikrer, at man som udbudsejer altid er i fuld kontrol.

 

Udover at gøre det nemt at gennemføre et udbud er en af grundtankerne bag Launch også, at det skal være nemt for tilbudsgivere at bruge systemet. Det skyldes, at vi er overbeviste om, at et nemt og tilgængeligt system bidrager til flere og bedre tilbud.

 

Simpel og effektiv rollestyring

Med Solusi UDBUD sikrer du via roller, at kun de rigtige personer i de enkelte projekter har adgang til de oplysninger de skal have og kan gennemføre de handlinger de skal.

 

Dialog med markedet

I Solusi UDBUD starter et projekt altid i en markedsdialogfase, hvor du kan invitere leverandører og rådgivere ind i projektet. Først herefter beslutter du, om projektet skal i udbud. Kommunikation og dokumentation i markedsdialogfasen er samlet i samme projekt, som det efterfølgende udbud, og det er derfor nemt at inddrage det i udbuddet.

 

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar er en integreret del af et udbudsprojekt, og med Launch får du en innovativ, effektiv og simpel hjælp til at sortere og arbejde med dine spørgsmål og svar. Giv spørgs- målet en etikette, så du nemt kan gruppere og delegere en opgave til en person i dit team.

 

Solusi UDBUD supplerer det grundlæggende kontraktsstyringssystem, Solusi CLM Basic.

 

En af fordelene ved at bruge et elektronisk udbudssystem er, at man nemmere overholder den nye GDPR lovgivning, da der kan forekomme persondata i forbindelse med udbuddet, som skal håndteres korrekt. Dette sikrer Launch naturligvis.

 

Hør hvordan du kan strømline din kontraktsstyring: 70 22 66 44

 

Få et personligt tilbud

 

                                                                                                                      Solusi UDBUD understøtter din udbudproces