Hjælp til offentlige IT-udbud

Solusi hjælper offentlige myndigheder med at håndtere IT-udbud.

Vi har lang erfaring fra begge sider af udbudsprocessen, og vi hjælper vores kunder til at gennemføre udbuddet grundigt, effektivt og korrekt.

 

Skal I sende et projekt i udbud?

 

Har I brug for ekstra øjne – eller måske at kunne slippe den daglige håndtering helt?

 

Solusi kan hjælpe jer med at gennemføre og kvalitetssikre hele udbuddet.

 

Vi kan fungere som projektleder på hele udbudsprocessen. Vi har desuden tæt samarbejde med certificerede IT-advokater med speciale i udbud, som vi trækker på, når behovet opstår.

 

Vi tænker både økonomi, jura og IT, og har lang erfaring med både udbud og implementering af kontrakter fra begge sider af skrivebordet. Vores speciale er udbud indenfor IT, så vi har lavet mange K01, K02 – og nu K03.

 

Udbud kræver grundighed

Hvornår skal et projekt i udbud? Hvordan kører man et udbud? Vi hjælper med at holde udbuddet på sporet. Nogle af nøgleordene er:

 

  • SKI-udbud, nationale udbud og annonceringer, EU’s udbudsdirektiv og Moderniseringsstyrelsens FM-aftaler
  • Profylakse-bekendtgørelser
  • CSR-krav, prækvalifikation, høringsrunder
  • Annoncering til TED og udbud.dk, og publicering hos Mercell og UdbudsVagten.

 

I spørgerunden sørger vi for, at tilbudsgivere får svar på deres spørgsmål, og at alle tilbudsgivere får den samme information.

 

Vi håndterer også layout og opsætning af udbuddet, så alt fremstår korrekt.

 

Vurdering af tilbud

Vi håndterer også hele processen med vurdering af tilbud.

 

Vi vægter de indkomne tilbud med forskellige vægte for beløb, kvalitet og andre relevante kriterier. Derefter sørger vi for korrekt besked til vinder og tabere, og vi hjælper med de endelige kontraktforhandlinger med vinderen af udbuddet.

 

 

Projektplan

Uanset om udbudsprocessen tager et par måneder eller flere år, så kan Solusi hjælpe hele vejen. Vi samarbejder med alle relevante fagfolk både i og udenfor jeres organisation og sikrer, at teknik og krav spiller sammen.

 

Vi bliver ofte en tæt del af vores kundes organisation i projektperioden.

 

Gevinster når projektet går i drift

Når projektet går fra udbud over kontraktforhandling til drift, kan I opnå store gevinster ved at have stærkt fokus på disciplinerne i Contract Management under idriftsættelsen. Læs mere om Contract Management her.

 

Habilitet

Når vi én gang er involveret i et udbud, arbejder vi ikke med flere kunder på det samme udbud. Det gælder samlet for både udbudsgiver og tilbudsgiver.

 

Referencer

Vi har hjulpet en lang række danske myndigheder og virksomheder med at håndtere udbud. Kontakt os for en reference, der matcher jeres projekt.

 

Kontakt

Skriv mail til Kim eller Viggo

Eller ring til os på 70 22 66 44 og få en dato i kalenderen med det samme.