Uddannelse

Solusi underviser i Contract Management på alle niveauer.

Et kursus kan give overblik over mulighederne i Contract Management for organisationer, der allerede har flere CLM-processer på plads – eller ønsker at få det.


Du kan få:


  • Grundlæggende introduktion til CLM
  • Opkvalificering af medarbejdere, der arbejder med kontrakthåndtering


Vi underviser på baggrund af den nyeste viden fra universiteterne blandet med praktisk ledelseserfaring.

 

Vi har både praktiske og teoritunge kurser, og kurserne er ofte målrettet private eller offentlige virksomheder. Nogle kurser går i dybden med helt specifikke emner, som f.eks. SKI-kontrakter.

 

Vores kurser foregår enten i jeres virksomhed eller som åbne kurser, hvor I møder andre, der arbejder systematisk med Contract Management i hverdagen.Er du i tvivl om hvilket kursus, der passer bedst?

Ring til os i dag på 70 22 66 44, så finder vi ud af det.

Contract Management – Best Practice – Grundlæggende kursus

Kurset gennemgår den praktiske anvendelse af Contract Management fra definitioner, metodik og anvendelse, til registrering, implementering og opstart. Contract Managerens rolle og samspillet med organisationen gennemgås . Kurset henvender sig såvel til medarbejdere der skal igang med Contract Management som til chefer og ledere der vil have en introduktion og overblik over disciplinen.

Læs mere


Følgende kurser udbydes i samarbejde med Teknologisk institut

Kontraktstyring- offentlig sektor

Få de praktiske redskaber til at minimere risici og maksimere udbyttet af kontrakter i deres levetid og konkrete værktøjer der direkte kan anvendes i dagligdagen.


Contract Management- Privat

Kurset giver indsigt i økonomiske, styringsmæssige og udviklingsmæssige aspekter samt eksempler på Best Practice inden for ContractManagement.


Contract Management – få mere for pengene

Dette kursus giver dig de praktiske redskaber til at minimere risici og maksimere udbyttet af kontrakter i deres levetid ved at gennemløbe Contract Lifecycle.

Se hvornår næste kursus er